Stoomreiniging

Met stoom reinigen op een milieuverantwoordelijke manier

De diep reinigende werking van stoom zorgt ervoor dat het spanningsveld van het vervuilde oppervlak wordt verbroken en bacteriën en andere ongewenste micro-organismen worden gedood. Dit zelfs tot in de diepste poriën van de te reinigen objecten. Vervolgens kan het minimale residu eenvoudig worden verwijderd door het gelijktijdig op te zuigen of te verwijden met een microvezel doek. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans om zich te vermenigvuldigen en wordt er hygiënisch gereinigd.

Krachtiger. Efficiënter. Schoner.

  • Autoreinigen door middel van hete stoom is een milieuvriendelijk proces waarbij uw auto effectief gereinigd en gesteriliseerd wordt. The Parkwash gebruikt slechts 3 tot 5 liter water per reinigingsbeurt!
  • Stoom kan poriën binnendringen en grondiger reinigen zonder commerciële chemische reinigingsmiddelen. Hete stoom vernietigt schimmel evenals sporen, bacteriën, virussen, stof en mijten, waardoor het oppervlak 100% gereinigd en ontsmet wordt.
  • Het reinigen van auto’s door middel van stoom is een innovatief concept dat is verwelkomd in vele delen van de wereld: Verenigde Staten, Canada, West-Europese landen en sommige landen in Azië zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea en Japan.

Stoomreiniging door The Parkwash

Door het gebruik van stoomreiniging kan het verbruik van water ongeveer 95 procent terug gebracht worden en is het gebruik van chemicaliën overbodig.