Schiphol Service

Uw auto laten reinigen tijdens uw vakantie via Schiphol

Wilt u uw dat uw auto schoon is als u terugkomt van uw vakantie en Schiphol uitloopt na uw welverdiende vakantie of businesstrip? Wij kunnen uw auto bij vertrek ophalen en naar onze bedrijfspand rijden. Hier staat de auto tijdens uw vakantie op ons eigen terrein eventueel verwarmd en overdekt.. Wij reinigen uw auto vlak voordat u terugkomt. Wanneer u terug bent in Nederland staan wij op u te wachten bij de aankomsthal van Schiphol. Dit bespaart u tijd, maar vooral ook parkeergeld op Schiphol. The Parkwash vult met deze ecologische autoreiniging met stoom het gat op tussen een reguliere wasstraat en een complete poetsbeurt. Ook kunnen wij bijvoorbeeld alleen het interieur reinigen. Door onze unieke reinigingsmethode zult u zien dat wij in alle hoeken en gaten komen.

Auto laten reinigen op een milieuvriendelijke manier

The Parkwash is een autostomerij; mobiele autoreiniging met een groen randje. Door het gebruik van stoom is het gebruik van chemicaliën niet nodig voor de reiniging. Waar een wasstraat gemiddeld 330 liter water gebruikt voor het wassen van 1 auto, gebruikt The Parkwash slechts 3 tot 4 liter water per reinigingsbeurt. Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en kunnen u hierin compleet ontzorgen. Doordat wij het vuil van de auto opvangen met microvezeldoeken blijft de grond schoon. Hierdoor kunnen wij ook reinigen in parkeergarages, bedrijfshallen e.d.
Wij bieden vele extra diensten zoals het reinigen van de bekleding van uw auto met een dieptereiniger, lakverzegeling, hondenharen verwijderen of bijvoorbeeld die aanslag verwijderen op uw lak door hars uit de bomen. Ook bieden wij nog exclusieve diensten aan zoals het helpen bij de verkoop van uw auto, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij The Parkwash.