Franchise The Parkwash

Partner worden van milieuvriendelijk en uniek concept autostomerij The Parkwash

The Parkwash is een uniek concept van autoreiniging op locatie waar kwaliteit voorop staat, zowel voor onze klanten als voor onze partners. Wij zoeken nog enkele zelfstandig ondernemers met een passie voor het leveren van topresultaat en ondernemen. In je eigen rayon krijg je alle ondersteuning van The Parkwash. Dit bestaat onder andere uit een commerciële ondernemerstraining en een praktijktraining. Daarnaast zal The Parkwash je ondersteunen en trainen in het vinden en het behouden van klanten.

Partner worden van The Parkwash

Het doel is om landelijk een dekking te krijgen door meerdere partners van The Parkwash neer te zetten. Niet iedereen kan zomaar partner worden, het meest belangrijk is je instelling en passie voor auto’s.

Denk jij dat je de autoreiniging-specialist bent die wij zoeken als versterking van ons unieke concept als autostomerij?

JIJ

– werkt en denkt op MBO niveau of hoger
– kan denken als een ondernemer i.p.v. een werknemer
– bent representatief
– durft te dromen en bent bereid hier voor te gaan
– hebt een passie voor auto’s
– je bent een harde werker
– bent niet te beroerd om aan te pakken
– bent bereid de praktijktraining te volgen
– bent bereid de ondernemers/commerciële training te volgen
– bent in het bezit van een rijbewijs
– kan goed met mensen omgaan

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en wil je graag geld verdienen in de automotive branche? Zie jij een uitdaging in het uitzetten van het unieke concept van auto’s stomen van The Parkwash in jouw regio? Dan willen we graag met jou in contact komen. Voor informatie of aanmelding neemt u contact op met The Parkwash via info@theparkwash.nl.