Boot of Vliegtuig Reiniging?

The Parkwash reinigt uw boot of vliegtuig op locatie met de meest innovatieve reinigingstechnologie

Door het gebruik van stoom doden wij 99% van de bacteriën en komen we in alle hoeken en gaten, daar waar een reguliere wasstraat plekjes mist. Het gebruik van chemicaliën is dus ook niet nodig. The Parkwash doet aan camper- en caravanreiniging met een groen randje. Het interieur reinigen van een camper of een caravan is voor ons geen probleem.

Door het gebruik van stoom kunnen wij ook de keuken met stoom reinigen en hetzelfde geldt voor het toilet. Bent u terug van een geslaagde vakantie maar heeft de camper een beetje moeten lijden? Wij kunnen uw camper en of caravan compleet reinigen.

Lakpantser voor uw Boot of Vliegtuig

Wij kunnen uw camper of caravan voorzien van een lakpantser zodat deze weer beschermd is en het vuil zich minder makkelijk hecht? Wij geven 2 jaar garantie op deze lakverzegeling voor uw camper of caravan.

Wilt u met de innovatieve en milieuvriendelijke methode uw camper of caravan laten reinigen door The Parkwash? Vraag een offerte aan en maak een afspraak met The Parkwash bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen? Bel ons: 085 06 56 733. Voor algemene informatie kunt u zich richten tot info@theparkwash.nl.

Waar kunt u de boot of vliegtuig laten reinigen?

Wij vangen al het vuil op met onze microvezeldoeken en zullen de locatie netjes achterlaten. Het is ook mogelijk om bij u binnen in een garage of bijvoorbeeld in een bedrijfsruimte uw camper of caravan te laten reinigen door The Parkwash. Staat u camper of caravan in de winterstalling en wilt u doos ons laten reinigen? Wij rijden er graag naar toe voor u.

Wij reinigen boten of vliegtuigen o.a. in omgeving: Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Biddinghuizen, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Delft, Den Haag, Den Helder, Dokkum, Dordrecht, Eemnes, Eindhoven, Enkhuizen, Goes, Gouda, het Gooi, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Hellevoetsluis, Hilversum, Hoek van Holland, Hoorn, Houten, Kampen, Kamperland, Katwijk, Kortenhoef, Laren, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Loosdrecht, Maarssen, Middelburg, Mijdrecht, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwegein, Nijmegen, Noordwijk, Oss, Rozendaal, Rotterdam, Scheveningen, Sneek, Soest, Spijkenisse, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Utrecht, Vinkeveen, Vlissingen, Voorburg, Weesp, Zantvoort, Zeist,  Zierikzee en Zwolle.