Bedrijfswagens Reinigen?

Mobiele autoreiniging voor uw wagenpark

Wilt u uw dat uw bedrijfsauto’s schoon bij uw klanten komen? Wij kunnen uw wagenpark laten reinigen bij u op kantoor op in de bedrijfshal of natuurlijk gewoon bij de werknemer thuis? The Parkwash reinigt overal, waar en wanneer u wilt. Dit bespaart u tijd, brandstof en u helpt het milieu een handje. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld op een vast moment(en) in de maand bij u op kantoor komen om bedrijfauto’s of personeelsauto’s te kunnen reinigen. Hoe meer auto’s hoe meer korting! The Parkwash vult met autoreiniging op locatie met stoom het gat op tussen een reguliere wasstraat en een complete poetsbeurt. Uw personeel hoeft niet te rijden naar een wasstraat. Dit scheelt tijd en brandstof. Ook kunnen wij het interieur of bijvoorbeeld alleen het interieur reinigen. Doordat wij alles bij ons hebben in onze bus hoeft u de bedrijfswagen alleen maar open te klikken en wij regelen de rest. Wij hoeven niet te rijden met uw auto! Door onze unieke reinigingsmethode zult u zien dat wij in alle hoeken en gaten komen.

Bedrijswagens reinigen op locatie op een ecologische manier

The Parkwash de nieuwste innovatie op het gebied van auto reinigen; mobiele autoreiniging met een groen randje. Door het gebruik van stoom is het gebruik van chemicaliën niet nodig voor de reiniging. Waar een wasstraat gemiddeld 330 liter water gebruikt voor het wassen van 1 auto, gebruikt The Parkwash slechts 3 tot 4 liter water per reinigingsbeurt. Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en kunnen u hierin compleet ontzorgen. Doordat wij het vuil van de auto opvangen met microvezeldoeken blijft de grond schoon. Hierdoor kunnen wij ook reinigen in parkeergarages, bedrijfshallen e.d.
Wij bieden vele extra diensten zoals het reinigen van de bekleding van uw auto met een dieptereiniger, lakverzegeling, hondenharen verwijderen of bijvoorbeeld die aanslag verwijderen op uw lak door hars uit de bomen. Tevens bieden wij nog exclusieve diensten aan zoals het helpen bij de verkoop van uw auto.

Wij nemen alle benodigdheden mee om de auto te kunnen reinigen op locatie, u hoeft zelf nergens aan te denken. Als er op de locatie geen stroom aanwezig is dan kunnen wij middels een aggregaat gewoon doorwerken.