Autobekleding Reinigen?

De bekleding van uw auto heeft vaak veel te verduren. Koffievlekken, hondenharen, koekkruimels en andere viezigheid nestelen zich binnen de kortste keren in uw autostoelen. Door middel van stoomreiniging maken wij het interieur van uw auto weer schoon en bacterievrij.

  • Volledige interieurreiniging voor € 49,50
  • Geen gebruik van chemicaliën of shampoo
  • Milieuvriendelijke manier van bekleding reinigen
  • Voor stoffen en lederen bekleding

Autobekleding reinigen met stoom

Voor het reinigen van autobekleding maken wij gebruik van stoomreiniging. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert een stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto. Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten autobekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal middel, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.

Autostoelen reinigen

Voordat we beginnen met het stoomreinigen van uw autostoelen, gaan we aan de slag met het stofzuigen van de auto. Het is, ongeacht het materiaal van de autostoelen, erg belangrijk dat al het losse vuil eerst verwijderd wordt. Tijdens het stofzuigen worden alle naden van de van de autostoelen goed uitgezogen, zodat alle kruimels, haren en ander vuil verdwijnen. Vervolgens kunnen we beginnen met de stoomreiniging, waarbij uw autostoelen volledig wordt gedesinfecteerd.

Interieurreiniging

Het reinigen van uw autobekleding is onderdeel van een interieurreiniging. Naast uw autostoelen, maken wij ook de rest van uw interieur schoon. Denk hierbij aan het stofzuigen van de auto, het reinigen van deurstijlen, het wassen van de ramen en het schoonmaken van het dashboard. Daarnaast is het ook mogelijk om een rooklucht uit uw auto te verwijderen.

Autostoeltjes of kinderzitjes reinigen

Wanneer u jonge kinderen heeft, is uw auto ongetwijfeld voorzien van een of meerdere autostoeltjes. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uw kind, maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat deze kinderzitjes een broedplaats voor bacteriën zijn? Wij raden daarom aan om uw autostoeltjes regelmatig te (laten) reinigen. Bij The Parkwash reinigen wij kinderzitjes door middel van stoomreiniging. Hierdoor worden de stoeltjes volledig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat uw kindje weer in een fris en schoon stoeltje kan zitten.